Faceți căutări pe acest blog

vineri, 21 ianuarie 2011

Concurenta serioasa - piese auto after-market

Pe o piata din ce in ce mai complicata, importatorii de autoturisme creeaza in paralel strategii si echipe de vanzari pentru a intra serios pe piata after-market. Asa ca un client, atunci cand va vizita o reprezentanta auto pentru o revizie,informatie,test,etc...in afara de oferte pentru piese auto originale va primi si oferte (promotii) pentru piese auto after-market, bineinteles fara a fi afectate conditiile sale de garantie. 

6 comentarii:

Games Online spunea...

Salut,
Am si eu cateva site-uri cu page rank-uri 1,2,3 si 4.
Daca vrei sa facem un link exchange avantajos sau mai multe da-mi te rog un add pe mess la id : francesco_da_gama sa vorbim mai usor.
Astept un raspuns oricare ar fi el.
Numai bine!!!

Miki spunea...

Este normal ca firmele sa incerce sa-si fidelizeze clientii.

Anonim spunea...

Mai intai sa definim termenii .

Aftermarket caroserie
Piesele de caroserie aftermarket sunt produse de catre producatori care pot certifica in orice moment calitatea echivalenta.


Aftermarket mecanica
Piesele de schimb de mecanica aftermarket ofera aceeasi calitate ca si produsele originale si provin de la producatori certificati.
Piesele de schimb originale sunt piese de schimb care sunt de aceeasi calitate ca si componentele folosite la asamblarea unui autovehicul si care sunt fabricate in conformitate cu specificatiile si standardele de productie furnizate de producatorul de autovehicule pentru productia de componente sau piese de schimb pentru autovehiculele in cauza.
Editor : TOTAL RESOURCES
http://www.pieseautoaftermarket.ro

Mobil 0754 590 775 0724 143 683
Tel / fax: 0332 730 151

Mail: office@pieseautoaftermarket.ro

PIESE AUTO AFTERMARKET http://www.pieseautoaftermarket.ro
PIESE CAMIOANE http://www.distribuitorpiesecamioane.ro

Piese auto spunea...

Foarte interesant articolul!

Anonim spunea...

Broker Asigurari Iasi. RO va ofera servicii complete de asigurare si reasigurare : asigurari auto RCA, CASCO, asigurarari de locuinta, asigurari de raspundere civila profesionala, asigurari medicale in Iasi, cu livrare la sediul firmei .Tel : 0743106489 -Tel : 0746136276 - Fax: 0232272175 http://www.brokerasigurariiasi.ro

Anonim spunea...

PIESE PEUGEOT ROMANIA
www.piesepeugeot.ro
PIESE PEUGEOT ROMANIA - COMENZI PIESE AUTO ONLINE Tel: 0754-590-775 | Piese auto originale si aftermerket.|Piese Peugeot 107, Piese Peugeot 206